Sportlife ah men heeej!!

Halluuuuu babes;) Duscha precis en kall dusch, fan va gött! var på sportlife på boxningspass med jessica sara felicia höll på att garva ihjäl mig först och flög iväg så fort jag skulle ta emot en smäll TYP. haha!!!! men sen blev det allt seriösare det var fucking skönt endå hihi! bara ta ut all ilska, haha psyko bitch. Ska dit imorgon igen, hoppas bara de inte e för många biffar där så man kan koncentrera sig, hehehehe ... !!!
Innan de va vi på torp o sånt med jonas o krille o jessy bajbe ja o jessi fick köpt oss varsin likadan tröja här har ni bild:
Snyggt med urringad rygg ;)
Hugs&Kisses Julia.

, For You All i wanna see is a sky full of lighters. . .

stannat hemma från skolan utan en sur mamma eller rektor, tur det för De flesta andra är på nått läger.. och har bara velat vara för mig själv. försökte mig till andra lektionen igår men det funkade inte. Men när något oväntat händer så är jag så jävla tacksam att man har vänner som finns för en när det verkligen gäller och man behöver det♥.. igår så låg jag och pratade med kevin från skåne innan jag kunnde somna,saknat den fiina grabben han är så bra!
fikat med mamma på snäckan förut och innan de gick jag 1 timmas promenix ute på landet.
/J .

I<3Britneeey

alone at hooome så lyssnar självklart på britney på högsta volym typ !!
så jääävla bra!!
favoriterna ♥ :
inside out
i wanna go
selfish
till the world ends
he about to lose me
hold it against me
unusual you
: )
Hugs&Kisses

Videooos by me, and jessi :D








Hade kommit hem från thailand precis här, i mars? fan vad brun jag vaaaaa måste börja sola solarium igen hohooh





hahaha skrattar alltid lika mycket när jag ser på denna videon jag spela in på mitt ex. älskling säg nånting? Fuck off har du blogg? Men de va lite sööött endå!




hahaha finns mer videosar men palla lägga upp alla hihi! :D
puuusss

RSS 2.0