;)


FREDAG<3<3

Godmorgon Julia häär:) Idag var en sån morron sängen var stört skön och man bara ville ligga kvar där.. Haha. Men iallafall, ska till skolan snart har knappt fixat mig. Jag orkar inte! Ikväll ska det supaaaas! :D Vi ska på fest i lysekil hos mattias förmodligen ;)

Vilken gullig kommentar jag accepterade nyss på ett inlägg lite längre ner, söt du är vem du nu är, tycker om dig med ;) !  Puss på dig och alla ni andra finisar♥

Hörs innan man drar iväg ikv/Love julia


/ Jessica.


<3

Pappa ringde precos, måste bara skriva att jag saknar honom. Pappa. ♥
/Julia


IT's A F*CKIN MESS- Julia.

Här har ni mitt rum just nu..... MYSIGT. eller inte.





Dags att städa.

Hugs&KissesJulia.


Nelly.com / Bikbok.se



love it!!

åååh va vi vill ha fredag nu för då kommer studiebidgraget, helg och suup!! :)
PUSS♥/ jessica & julia.

mr. know it all?

kortet taget just nu.
kom till mostern för en stund sedan, hade idrott sista lektionen så passade på att jogga hit upp direkt efter. är riktigt jävla skoltrött nu asså, ååååh

Girl use youre mind

Godmorgon bitchäs..Sitter o äter frulle o dunkar music! sen efter skolan ska jag färga håret köpa en färg i röd nyans såklart, har ju bara färgat det i rött en gång så får lägga på en till så det blir jämnare:) sen måste jag plugga klart en läxa tills imorgon och städa rummet som är kaos så blir mamma glad ;) .. Sen får jag se om jag ska träffa M och sova där :) .  Puss så länge, hugs&kissees Julia.
 


i've got the moves like jagger


Kärlek

Jag saknar kärlek. Jag saknar att vara KÄR! Jag saknar att byta kläder 19 gånger innan man är nöjd när man ska ses de första gångerna, .. saknar pirret i magen saknar att bli älskad överallt, och för att inte glömma sexet som är som bäst när man vet hur personen vill ha det. !
Låt som gör mig glad nu:
Rihanna - We found Love
:) Puss, Julia

sju....... SNABBA om Jessica :)

Jag blir VÄLDIGT lätt röd i ansiktet.
Jag är en jätte bra lyssnare.
Jag har ett väldigt surt morgonbeteende.
Jag är en nattmänniska. (ligger alltid i sängen och är inne på datan till typ 3 på natten. dock har jag försökt lägga mig tidigare det senaste, har inte funkat bra hitils men hoppas på förbättring hehe)
Jag är en omtänksam och positiv person. (det är vad folk brukar säga iaf;)!)
Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande, looking for my soulmate typ hahah..
Jag leker inte svårfångad, jag tappar bara lusten för killar som tofflar för mycket.
1. Jag blir VÄLDIGT lätt röd i ansiktet.
2. Jag är en jätte bra lyssnare.
3. Jag har ett väldigt surt morgonbeteende.
4. Jag är en nattmänniska. (ligger alltid i sängen och är inne på datan till typ 3 på natten. dock har jag försökt lägga mig tidigare det senaste, har inte funkat bra hitils men hoppas på förbättring:D)
5. Jag är en omtänksam och positiv person. (det är vad folk brukar säga iaf;)!)
6. Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande, looking for my soulmate typ heheeee
7. Jag leker inte svårfångad, jag tappar bara lusten för killar som tofflar för mycket.
´
och så tar vi en sista, inte om mig personligen meeen 8. JAG HOPPASHOPPAS PÅ ATT RESAN TILL ALANYA MED MINA 3 BABES BLIR AV TILL SOMMAREN.



sjuuuuk video


Skrillex-First of the year
brukar vanligtvis ALDRIG lyssna på skrillex men denna låten är riktigt grym!
/jessicaa

F*ck I*M LATE!


Försov mig, streeeeeeess. I'm out! Puss. / Julia

en charmig video på mig och min vän felicia

HAHAH lanade med felicia, jonas, august och emil förra helgen, emil dunkade lite musik och jag och felicia tänkte att vi skulle göra en cool video då, so there you go! :)
och bara så ni vet så är vi helt seriösa,not. hehe neeemeen någon gång måste man ju bjuda på sig själv och visa sin glada sida ;D

träna,duscha,äta,idol<3

Heeej!! är helt slut, kom precis hem från gymmet med Julia.
blir att hoppa in i duschen direkt, sen laga lite mat sen IDOOOL♥
Jessica

"something borrowed"


nydushad!

haha fan ser ut som ett peddo.....
men iallafall, har precis duschat som ni ser på bilden.
nu ska jag lägga mig ner i sängen och sätta på en film som heter " something borrowed " som julia tipsade mig om =) verkar bra! hörs imorn eller inatt vem vet? pöss /Jessii♥

wzuup bitches!

Tjaaaa Jessi o julia här;) Sitter hos jessicas moster sara och är proppmätta, nyss käkat thaaai i stan o pisseblöta är vi med..... Sen vid halv 8 ska vi ner till sportlife, bokat in oss på ett boxningspass med felicia, carro och saja, boxa av oss lite ilska hehe ;) Puuuuuss♥

ZzZzZZZzzzzz??

kan inte sova............
fuck life

desto mer man tänker, desto snabbare inser man att det inte finns något enkelt svar

tjenatjena jessi här! kom hem från göteborg vid 3 tiden, sen gick jag ut och sprang i 30 min. och efter det har jag inte gjort så mycket, kollat på film haha.. hatar söndagar men endå inte.
är inte taggad inför ännu en hel skolvecka heller.. men tur att jag har sovmorgon till halv 11 imorgon iaf! :)

men nu är ja väldigt väldigt rastlös kan ja lova, får hitta något att göra innan ja får panik eller nått, pusspusspuss♥

Home sweet Home

Hemma i ua nu. :) Haft en mkt mysig helg i stockholm med shopping,god mat, bio, till o me vart på muséum (för pappas skull :):) .  .. Men månda imorn igen oooh :(
HugsKissees / JUlia.

här har vi de mysigt!


GBG

har varit i göteborg hela dagen, kollat runt lite oså. ska sova över här i felicias morbrors lägenhet. just nu sitter vi i soffan med godis och sånt :) nu ska vi se på den nya irene huss hehe, go lördagskväll! :)
passar lille luke oxå, sötnosen på bilden nerdanför :D
'
(felicias äckliga cholklad delfiner överst i skålen på bilden..... haha!)
/ jessicaaa

what goes around comes back around hey my baaby ;) ...

Inatt sov jessi bejbe hos mig, så bytte jag över till östrabo yrkes idag. nu vart det fan sista gåhngen jag bytte! det känns helt rätt. stylist blev det. jag orkar inte pendla till thn! .. sitter&dricker te nu och fixar i rummet, vart på torp med lilla mamma och shoppat! riktigt nice! :) & på freda är jag ledig för då blir det ännuuuu mera shopping för då hade tydligen papi bestämt att jag o syrran ska med honom till stockholm, o bo på samma gammla vanliga hotell osv vart ju inte längesen vi va där sist.. ;) haha! så himla härligt hihi . hugs&kisses:)♥

Sökt omval.

Har sökt till frisör/stylist programmet i thn nu istället... hoppas!! omvårdnad är fel.

I Was Worried About You But You Never Cared About Me None.

-

Good feelings about this. .

Godmorgon;) Så jävla segt att gå upp, vill bara ligga kvar för jag är dödstrött, aja whatever! är ju fredag imorgon så! haha! efter skolan nån gång blir det träning med jessica får se om de bara blir vi eller fler?? :) i helgen blir det iaf fest. ska träffa mange också. :)♥ söndan blir det förhoppningsvist ikea&göteborg med mami! .. nice!
-Hugs&KissesLoooveJulia

pratar ut i luften med hopp till att du på nått sett hör mig ibland känns det så men kanske bara inbillar mig.. har blivit mästare på att förtränga mina känslor, att blunda och inte se eller känna men det är när jag ser dig, dina bilder eller det vi sa eller får flashbacks då sprutar tårarna jag vet att jag inte fattar att du är borta helt än jag blir bara arg och ledsen och helt jävla uppriven av att tänka det. men det är sanningen. sanningen suger. hoppas du mår bra där du är nu, lova mig det???? så jag kan gå vidare och veta att du känner av allas kärlek och saknad... det hade vart en lättnad. du är unik. du forsätter att leva vidare i folks hjärtan. hoppas du känner det. Tack för stunderna.

gubben, och ta ut dina vingar nu I frihet?...... Kärlek från Julia.

Robin Oförglömlig.♥


Det var ju du som fick mig att lyssna på denna låten.. Du tänkte på din morfar när vi lyssnade på den, nu tänker jag på dig.

Julia.

Don't know how it happened But I know it feels so damn good

So will u bring a better future than I had in the past?
Oh Cause, I don't wanna make the same mistakes I did
I don't wanna fall back on my face again
I'll admit it, I was scared to answer love's call
and if it hits better now make it worth the fall!
So will u bring a better future than I had in the past?
Oh Cause, I don't wanna make the same mistakes I did
I don't wanna fall back on my face again
I'll admit it, I was scared to answer love's call
and if it hits better now make it worth the fall♥

BIO IKVÄLL!

Hallu sunshines;) Sitter här brevid jessi med varsin data o dunkar musik vart cp bakis hela jävla dagen! kl 9 blir det bio jägarna 2 ! haha!! jessi sover hos mig tonight så vi tar moppään ner sen! gött! igåår var en rolig kväll , as kul haha shiiit vad jag kan va bitchig på fyllan , hahaha!! fick höra saker jag sagt iidag osv ! woho! Näää , men aaa byebye!
Hugs&Kisses Looove Julia

ju mer dom spottar på mig ju snabbare kommer jag att blomma ;)

Haallåååheej bloggäään♥ ;) .. Åkte till skolan i regnet imorses, fick skjuts av lilla söta morfarn, gött de! Pluggade, matte = jag och sofia i ett nötskal.. HAHA. Gjorde naglar på rasten de blev nice. Efteråt åkte super trötta flummiga vi ut till torp, fick köpt mig en del ;) Bla en fin poncho osv. De gillas... Och kan ju medela att de inte räckte beställde nyss hem 2 skinnjackor... Haha kunde räckt med 1 men blev kär i båda. Så vad fan gör man liksom? Ååååh skinnjackor alltså, FAN vad jag älskar skinnjackor, gaaah! .. Blev en världsberömd 10kr kööörv med, HAHA..... undra vad det är i de egentligen, typ tarmar?! Goda är de ju iaf ehm.. Nu ska jag ta tag i pluggandet så man kan få sluta tidigt på freda!! Eftersom jag lagt av med mina p piller så har ja mensssss... yes, i said it. Fattar inte varför ja la av med dom antar att det är för att jag inte har någon pojkvän längre,kanske lite o smart av mig , meeeeeeeeenmen! Iaf... Så känner mig uppsvälld som en boll och är sugen på chocklad!! Kan nån va lite manlig o komma hit me lite chockla till mig då ? ;) Eh, a nu ska jag sluta praaataa , promises ;) Huugs&Kisses LoooveJulia.

welcome to st tropezz !

En bild från förra nyååår. Minns hur glaad ja va här, hade fixat mig super mkt denna kvällen för jag ville va sååå fin för mitt ex, HAHA. yeeyee, de va cutie times då asså.. öööhm.. Men gillar min hårfärg här. ♥
Alltså seriöst vädret asså.. Får mig tänka på vinterjackor o snö o slask typ ......... :o Kuuuuuuul...... eller nä.
Har beställt bla smink, o lite såntdära nice från eleven.se;) Måste sääga att jag gillar märket too faced, de e grymt!
Detta puder med mera är på väääg till mig (a) like it!
Hugs&Kisses LooooveJulia.

SÅÅÅ SNYGG, GIVE ME =)

Denna röda biker skinnjackan är ju så miig :( Blev lite kär första ögonkastet men såååååklart finns den ju bara kvar i de stora storlekarna... Nån som vet vart den finns i xs-s? Finns på nelly. :)
Hugs&Kisses LoooveJulia.

Kapen röd Saknade vänner

Bedöva mig, det känns som jag blivit halv 
O nu är falska känslor bättre än inga alls 
O det är inte det att min blick har blivit kall 
Jag har sibirisk vinter, fast på insidan 
Hur blev mina skor blivit så tunga? 
Så många stjärnor som fallit alldeles för unga 
Men vi lägger aldrig av, 
Låt mig skänka en rad. 
Jag samlar kraft och fyller upp min lunga 
Jag sluter ögonen och ser dig komma glidande

Hugs&Kisses LooooveJulia.

it's baaaad .

haft influensa hela helgen ingenting är bra och skulle såklart göra allting så mkt värre för mig själv och sova hos *  inatt .. eller det var bra under tiden, perfekt som det brukar va mellan oss. men efteråt tvärtom såååå.. aah fuck it. är så ledsen med för en person dyker upp överallt och det gör lika ont varje gång. fan. tjafsade med mamma förut med så drog hem till min underbara mormor och mofar, alltid lika lugnt och skönt här.. :) skönt att man kan komma hit när man vill. ♥ imorrn ska vi iaf plugga hemma hela dan, skönt deee, sova ut!! åker nog ut till torp med o kollar, eller ksk gbg? sugen på o shoppa! + att har en del cash på kontot nu ;) hehehehe.. !! inga bilder på denna datan heller så de e seeegt:( nu ska jag dra mig hemåt mysa ner mig under täcket o kolla gossip girl köpt en box med hela säsong 4 (Y) . haaade, finns på mobilen bitchääs :D Hugskisses, loooooove julia.


my california dream

Ligger och myser nyss tittat klart filmen "spread" den var riktigt bra!! se den :') ashton kutcher (stavning?) är huverollen i den.<3

ÅÅÅÅÅh är verkligen typen som inte klarar av att vara ensam . helt gaaalet. Sover jag ensam får jag typ ångest inuti mig, alltså tomrum. :s Dras alltid till nått som inte är bra. för miig. Ibland hade det bara vart skönt att bara vara i någons armar. Och bara vaaaa. Bara det. Och ingenting annat..ha ha fått sms ikv "kom på fest" diiit o diiiit fast nej sorry guyyyys orkar inte dra nånstans att festa ikväll vill bara vara här och vänta för nått du inte vet vad !!  ;) eh Jajaaaaja. Nuuu måste jag dra mig hm..puuss
No make-up picture..!
Fin bild jag tog när jag var ute på en pw!.. :')
Hugs&Kisses,julia.

RSS 2.0